Εμπειρίες

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες σε ένα μοναδικό προορισμό!

Kazas guest house

Ζήστε την εμπειρία

Η όμορφη και ιστορική Δημητσάνα είναι αμφιθεατρικά χτισμένη σε υψόμετρο 960 – 1.080μ., στα ερείπια της μεγάλης αρχαίας πόλης Τεύθης πάνω από το φαράγγι του Λούσιου ποταμού.

εμπειριεσ

Trekking Hellas Αρκαδία

Το ράφτινγκ στην περιοχή μας είναι μια δραστηριότητα κυρίως αναψυχής χωρίς να απαιτεί ιδιαίτερη φυσική κατάσταση και μυϊκή δύναμη και έχει κερδίσει το ενδιαφέρον και την αγάπη των επισκεπτών μας, οι οποίοι έχουν μετατρέψει την Αρκαδία σε αγαπημένο τους προορισμό. Προσφέρεται για μια πληθώρα δραστηριοτήτων όπως πεζοπορία, τοξοβολία, εκπαιδευτικές εκδρομές, παιχνίδια ενδυνάμωσης ομάδων και κυνήγι χαμένου θησαυρού. Η ομάδα του Trekking Hellas Αρκαδίας είναι στελεχωμένη από είκοσι έμπειρους και πιστοποιημένους συνοδούς υπαίθριων δραστηριοτήτων όπου με αγάπη για αυτό που κάνουν και σεβασμό στο περιβάλλον θα φροντίσουν η επίσκεψη σου στην Αρκαδία να γίνει μια αξέχαστη εμπειρία.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Τ: +30 6974459753
Τ: +30 27910 25978
E: arcadia@trekking.gr

πεζοπορια

Στο φαράγγι του Λούσιου

Εξερεύνησε το φαράγγι του Λούσιου ποταμού πεζοπορώντας ένα υπέροχο μονοπάτι μοναδικής ομορφιάς υπό την συνοδεία και καθοδήγηση πιστοποιημένων συνοδών βουνού! Το Μουσείο υδροκίνησης και οι παλιοί μπαρουτόμυλοι, η Μόνη φιλοσόφου και το κρυφό σχολείο, η ιερά μόνη προδρόμου που είναι χτισμένη μέσα στα βράχια είναι μερικά από τα αξιοθέατα αυτής της διαδρομής! Και φυσικά ο Λούσιος ποταμός στα νερά του οποίου σύμφωνα με την μυθολογία οι νύμφες έλουσαν τον νεογέννητο Θεό Δια!

Στοιχεία Επικοινωνίας:
T: +30 6981987937
T: +30 6984225730
E: x.ormisis@yahoo.com

 

Πεζοπορια

Menalon Trail

Ένα πιστοποιημένο δίκτυο μονοπατιών 75χιλιομετρων που συνδέει 9 χωριά της Αρκαδίας το κάθε ένα με την δίκη του ιστορία και ομορφιά! Συνδύασε την διαμονή σου στον ξενώνα Καζά με την εξερεύνηση τμημάτων του menalon trail υπό την καθοδήγηση και την συνοδεία έμπειρων και πιστοποιημένων συνοδών βουνού.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
T: +30 6981987937
T: +30 6984225730
E: x.ormisis@yahoo.com

 

E-Bike Tour

Βόλτα με ηλεκτρικό ποδήλατο

Εξερεύνησε το πυκνό ελατοδάσος του Μαινάλου, με τις άπειρες διαδρομές και μονοπάτια, απολαμβάνοντας μια βόλτα με ηλεκτρικό ποδήλατο βουνού! Πιστοποιημένοι οδηγοί ορεινής ποδηλασίας σας καθοδηγούν σε κρυμμένες ομορφιές της περιοχής με υψηλής ποιότητας ηλεκτρικά ποδήλατα βουνού (E-MTB).

Στοιχεία Επικοινωνίας:
T: +30 6981987937
T: +30 6984225730
E: x.ormisis@yahoo.com

 

Off road tour

Βόλτα με εκτός δρόμου οχήματα

Μια εμπειρία με αυτοκίνητα ειδικά εξοπλισμένα για εκτός δρόμου διαδρομές που μένει αξέχαστη! Βόλτα σε δασικούς δρόμους, διάσχιση ποταμών, εξερεύνηση καλά κρυμμένων και δύσβατων περιοχών είναι κάποιες από τις δυνατότητες που παρέχει αυτή η υπηρεσία! Μπες συνοδηγός σε ένα απο αυτά τα οχήματα και απόλαυσε με ασφάλεια μια όμορφη περιπέτεια!

Στοιχεία Επικοινωνίας:
T: +30 6981987937
T: +30 6984225730
E: x.ormisis@yahoo.com

 

Εμπειριεσ

Ποδηλασία

Οι λάτρεις των δύο τροχών είναι ταυτόχρονα και μεγάλοι φυσιολάτρες. Η Αρκαδία με τη μοναδική φύση της προσφέρεται για μεγάλες συγκινήσεις. Κατ’ αρχάς η ίδια η Τρίπολη, με την καλή ρυμοτομία της, τις πλατείες της και τον πνεύμονα του Άλσους του Αγίου Γεωργίου είναι ό,τι πρέπει για μια χαλαρή ποδηλατάδα για όλη την οικογένεια ή για μια παρέα που ξέρει να χαίρεται τη ζωή. Πιο έξω από την Τρίπολη, αρχίζει το μεγάλο δίκτυο των διαδρομών για τους ποδηλάτες του βουνού. Η εναλλαγή των τοπίων, οι βαθμίδες δυσκολίας, τα μοναδικά χωριά, περιμένουν τους περιηγητές των δύο τροχών για να ανταμείψουν τους ευγενικούς τους κόπους. Από τη Βυτίνα στην Καρκαλού προς Λούσιο και Δημητσάνα και ως τη Μεγαλόπολη, όλη η Αρκαδία είναι μια μεγάλη βόλτα με κόντρα αεράκι.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
T: +30 6981987937
T: +30 6984225730
E: x.ormisis@yahoo.com

 

εμπειριες

Canoe Kayak - Rafting

Ο Λάδωνας έχει αρκετά σημεία φυσικής ομορφιάς, κάτι που πιστοποίησε και ο Παυσανίας στις περιηγήσεις του στην περιοχή. Είναι ποταμός με ήρεμη ροή, πράγμα που τον κάνει ιδανικό για δραστηριότητες όπως canoe-kayak, rafting και κολύμπι, ακόμη και για μικρά παιδιά. Το όμορφο φυσικό τοπίο που τον περιβάλλει προσφέρεται επίσης για πεζοπορία και ορειβασία.

εμπειριες

Ορειβασία - Πεζοπορία

Στη Γορτυνία υπάρχουν πολλά σημεία που μπορεί κάποιος να κάνει πεζοπορία ή ορειβασία. Ο τόπος προσφέρει μοναδικές εμπειρίες κοντά στη φύση, από απλούς περιπάτους σε ειδυλλιακά μέρη, μέχρι και ορειβασία με δύσκολες αναβάσεις. Στους ορεινούς όγκους του Μαινάλου υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες ορειβατικές διαδρομές. Η κοιλάδα του Λούσιου είναι ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Πελοποννήσου με εντυπωσιακή φυσική ομορφιά και ιστορικό παρελθόν. Στη διαδρομή μας θα περάσουμε από τις δύο αυτές μονές, του Φιλοσόφου και του Προδρόμου. Ξεκινάμε τη Νέα Μονή Φιλοσόφου και συνεχίζουμε μέσω μονοπατιού, για μισή ώρα περίπου, μέχρι τη Παλαιά Μονή Φιλοσόφου που ήταν και το κρυφό σχολειό. Ένα κατηφορικό μονοπάτι θα μας πάει μέχρι την κοίτη του ποταμού και από εκεί θα ανηφορίσουμε μέχρι τη Μονή Προδρόμου όπου θα κάνουμε ένα διάλειμμα για να απολαύσουμε τη θέα παρέα με ελληνικό καφεδάκι που συνήθως μας προσφέρουν οι μοναχοί.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
T: +30 6981987937
T: +30 6984225730
E: x.ormisis@yahoo.com